Over ons

De Winschoter bv Groothandel in glas is de juiste leverancier voor uw bedrijf op glas gebied.

Na bijna 10 jaar in het centrum van Winschoten gevestigd te zijn geweest, waren wij daar behoorlijk uit onze jas gegroeid. Eind 1997 werd ons pand aan de Papierbaan in bedrijf genomen.

Met een vloeroppervlakte van 1.000 m2 kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. De Winschoter bv biedt momenteel werk aan 5 mensen. Service, binding en een persoonlijke benadering staan bij ons heel hoog in het vaandel.

Bij ons kunt u terecht voor alle isolerende, brandwerende en enkele beglazing. Wij hebben bijna alle soorten enkelglas en beglazingsmaterialen op voorraad staan. Onze medewerkers snijden het glas graag met zorg voor u op maat.

De Winschoter bv is VCA gecertificeerd, lid van Bouwend Nederland (voorheen Glas Branche Organisatie) en sinds 2012 GBO VAK gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat het personeel vakbekwaam en opgeleid is. Tevens houdt het in dat de kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn en dat het bedrijf garant staat voor kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Dit onderscheidt ons van andere glasgroothandels.

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Zij verenigen en verbinden 4300 grote en kleine bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Scroll naar boven